Havearkitekten

Vi er to erfarende personer indenfor det grønne med hvert vores hovedområde, som har slået pjalterne sammen og vores kompetencer spænder nu så bredt, at vi altid sikrer vores kunder fuld tilfredshed

Vi supplerer hinanden med at have en kreativ samt en praktsik side, således at det vi leverer kan lade sig gøre både praktisk og æstetisk.

Og bruger hinanden som sparingspartner, både med positive som negative synvinkler. Vi bor sammen som mand og kone i en kæmpestor have med masser af spændende planter og anlægstekniske haveprojekter gennen årene da vi begge brænder for haven og har altid hinanden til nye ideer.

Planteplan

Med havetegningen får i en kort planteliste til brug på planteskolen og til at plante efter, samt en fyldig planteliste som beskriver de enkelte planter med farve, str. og blomstring.
Numrene på plantelisten henviser til numrene på jeres unikke haveplan. De forskellige planter sammensættes, gerne med større partier af samme art, derved lukkes jordbunden bedre og ukrudt minimeres hvilket giver mindre vedligeholdelse.
Her ses en gårdhave hvor planternes farver er afstemt med huset

Planteinspiration

At have planter der pryder hele året rundt, øger din haveglæde. Derfor er det vigtigt at der er planter til hver af de fire årstider. Dette tager vi selvfølgelig med ind i planteplanen i  din have.